Zoeken naar hoevepicknick

hoevepicknick
 
Gezellig picknicken in de Westhoek Westhoek.
We serveren je hieronder een aantal aantrekkelijke plekjes, ideaal voor een stop tijdens een fiets of wandeltocht. Van mei tot eind september kan je smullen van een heerlijke hoevepicknick. Je wordt er verwend met een picknickmand vol verse 100% West-Vlaamse hoeve en streekproducten.
bkg dakwerken
Hoevepicknick.
Opgepast: Dit is geen definitieve reservatie. De hoeve zal uw aanvraag bekijken en u zo vlug mogelijk contacteren. Verwachte uur aankomst: 11u30. Picknickmand: Onze picknickmand. Factuur nodig: Ja. Hoevepicknick leren kennen: Website. Mond aan mond. De hoeve zelf. Beurzen of evenementen.
taxi
Hoevepicknick Gemeente Middelkerke.
Gedeeltelijk bewolkt Meer info. Midden in de velden, in Sint-Pieterkapelle, ligt de authentieke boerderij van Hans en Katleen. t Groenselpoortje is één van de 20 West-Vlaamse boerderijen waar je op een rustig groen plaatsje kan genieten van een overvolle picknickmand.
Hoevepicknick in West-Vlaanderen: waar naartoe? win Doe-tips Veldverkenners.
Wedstrijd: win een hoevepicknick. Veldverkenners mag tijdens de Week van de Korte Keten 27 mei tot 5 juni 2016 een hoevepicknick weggeven. Waag snel je kans! Hoevepicknick is een initiatief van 100% West-Vlaams, het label voor West-Vlaamse hoeve en streekproducten.
Hoevepicknick Leiestreek.
Op verschillende West-Vlaamse hoeves kan je tussen mei en eind september smullen van een heerlijke hoevepicknick. Je wordt er verwend met een picknickmand vol verse 100% West-Vlaamse hoeve en streekproducten. Het mooiste plekje op de boerderij wordt voor jou gereserveerd.

Contacteer ons