Zoeken naar boottocht brugge

boottocht brugge
 
Boottocht Damme-Brugge-Damme Touring Discover Bruges, Official website of Hotels Brugge VZW Discover Bruges.
Attractie / Musea. Een half uurtje genieten van het unieke landschap langs weerszijden van het kanaal dat Brugge met Sluis NL verbindt. Een uitstapje naar het pittoreske Damme loont echt de moeite. Uw DB-voordeel: 050, korting p.p. Boottocht naar Damme.
lenen
Brugge per koets of boot Bezienswaardigheden Brugge CitySpotters. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Populaire activiteiten in Brugge. Kies uit de leukste tours en activiteiten en ervaar het beste van Brugge. Ontdek Brugge Fietskoets tour. Vanaf 2400, per groep. Je stedentrip Brugge plannen. Brugge is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Brugge?
optimize
Rondvaart in Brugge Brugge.nl.
Rondvaart door Brugge. Reisgids over Brugge. Populaire Hotels In Brugge. Golden Tulip Hotel de Medici Brugge. Grand Hotel Casselbergh Brugge. Van Der Valk Brugge. Lace Hotel Brugge. Het weer in Brugge. Kerstmarkt van Brugge. Winkelen in Brugge. Uitgaan in Brugge.
cinema
Membership.
Selecteer wat jij wenst te zien in een regio of stad en stippel een persoonlijke trip uit. Je kan je reisgids ook uitprinten met kaarten. TravelTalia heeft honderden wandelingen uitgestippeld. Je kan wandelingen real-time stappen via smartphone of gewoon uitprinten.
Vervoer naar Zaventem
Historisch Brugge incl. boottocht of Chocolademuseum.
boottocht of Chocolademuseum. Historisch Brugge incl. boottocht of Chocolademuseum. Historisch Brugge incl. boottocht of Chocolademuseum. Green Park Hotel Brugge Brugge, West Vlaanderen, Belgiƫ. Deze deal is helaas niet meer boekbaar! 2 of 3 dagen historisch Brugge incl. boottocht of Chocolademuseum.
Brugge per boot Visit Bruges.
Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een tochtje op de Brugse reien. Je kunt inschepen bij een van de vijf aanlegplaatsen voor een boottocht van een half uur die je de meest bijzondere plekjes van de stad vanuit een heel andere hoek laat bewonderen.
Coudenys.
Van 10 februari tot 02 december 2018 zijn we. dagelijks open van 10h00 tot 17h30. Tijdens de maanden juli augustus 2018 zijn we. dagelijks open van 10h00 tot 18h30. De boten zijn niet overdekt, maar bij regenweer worden paraplu's' voorzien. Coupure 17 B-8000 Brugge info@coudenys.com.
Lamme Goedzakboot Brugse Ommeland.
Vanaf april tot eind september vaar je met de Lamme Goedzak van het historische Brugge naar het liefelijke Damme of omgekeerd. De slome, maar stijlvolle boot is ongetwijfeld de ideale manier om de Damse Vaart te ontdekken en te genieten van dit voorbijglijdend polderlandschap omzoomd met statige populierenrijen.
Boottochten brugge Home Boottochten Brugge Bootexcursies Gruuthuse.
Voor een rondvaart op de Brugse kanalen kunt u aan boord stappen bij Boottochten Brugge. De boottocht duurt een half uur en toont u de mooiste plekjes van Brugge vanuit een geheel andere gezichtshoek. De bootjes varen in principe dagelijks, van 10.00 uur tot 17.00.
Ontdek de Brugse Reien per boot.
Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een tochtje op de Brugse reien. Je kunt inschepen bij een van de vijf aanlegplaatsen voor een boottocht van een half uur die je de meest bijzondere plekjes van de stad vanuit een heel andere hoek laat bewonderen.

Contacteer ons